Deze week is er een kortingscode actief voor gratis verzending. Gebruik de code in de winkelwagen.

Geen code ontvangen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor de actuele nieuwtjes.

Wie zijn wij?

Een klein kijkje achter de voorkant van onze webshop. Want dit zijn wij, het team achter van Erkel Winkelmaterialen. Ook wel ‘de meisjes van van Erkel’ genaamd. Van links naar rechts: Ali, Carolien, Thenise en Janine.

Onze missie? Jullie helpen om het maximale uit je vers – bedrijf te halen. Of dit nu een bakkerij, slagerij, viszaak, kaasspeciaalzaak, delicatessenzaak, chocolaterie, markthandel of poelier is.. Voor een ieder van jullie hebben we producten om je presentatie te verbeteren, duidelijker te communiceren en meer sfeer aan te brengen. Want in veel gevallen staat een goede basis, maar missen de puntjes op de i. Als je het ons vraagt tenminste.

We kunnen jullie helpen door ons grote assortiment in de webshop. Deze artikelen kunnen vanuit ons eigen magazijn lekker snel bij je zijn. (Pakketjes inpakken, ja, ook dat doen wij gewoon hoor!)

Daarnaast kunnen we ook maatwerk leveren, door bijvoorbeeld een toonbanktekening te maken of advies te geven over hoe beter te presenteren. Ook kijken we graag mee als je verbouwplannen hebt.

In onze showroom ben je van harte welkom om de producten in het echt te bekijken en inspiratie op te doen. En op onze socials vind je de beursagenda, zodat je ons daar ook kunt ontmoeten.

Kortom, ben jij verswinkelier, en kun je wel wat sfeer en beleving gebruiken? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Mocht je nog nieuwsgieriger zijn naar ons, neem dan eens een kijkje op het instagramaccount: @demeisjesvanvanerkel. Hier delen we meer over wie, hoe, wat waar..