Blog

 • Voordelen van de Cardprinters

  Voordelen van de Cardprinters

  Mocht u de printer nog niet hebben aangeschaft dan is dit het moment om u te laten overtuigen! Wij gaan in dit blog namelijk de loftrompet steken over de Cardprinters. Gaat u er maar eens lekker voor zitten:-).

  Wellicht heeft u de printers wel eens in levenden lijve aanschouwt op een beurs of tijdens een showroombezoek. De Cardprinter print uw ontwerp op een creditcard formaat (85x54mm). Uiteraard op hoge kwaliteit, in principe enkelzijdig. Door de handinvoer wordt het wel makkelijk gemaakt om bijvoorbeeld uw PLU-code of productinformatie achterop te drukken. Veel mensen denken op voorhand dat het creditcard formaat te klein is, maar niets is minder waar! Door het gebruik van de zwarte kaart met witte tekst erop is het contrast groot en daarom super goed leesbaar. Let in de opmaak van uw kaart uiteraard wel op uitlijning, lettertype en tekstgrootte.

  Nu 15 voordelen op een rij:

  1. Kaartjes hoeven niet meer gelamineerd te worden. Hier komt vaak vocht tussen.
  2. Het is hygiënisch, kaartjes zijn eenvoudig te reinigen en bestand tegen kou en vorst.
  3. Gebruiksvriendelijk in opmaak en toepassing, print binnen 10 seconden.
  4. Printlint droogt niet uit en is eenvoudig te verwisselen.
  5. Prijzen veranderen of een nieuw product? Een kaartje is zeer snel gemaakt en geprint.
  6. Wanneer u een standaardopmaak heeft, gemaakt kunt u eenvoudig uw prijzen aanpassen.
  7. Een logo of symbool kan ook afgedrukt worden.
  8. Er is mogelijkheid om te printen op voorbedrukte kaarten, met bijvoorbeeld uw logo erop.
  9. Standaard kaarten zijn ook leverbaar in verschillende huisstijlen bijvoorbeeld; Keurslager, Visgilde of De Echte Bakker.
  10. Dubbelzijdig te gebruiken, handmatig of automatisch bij een Duplex printer.
  11. Aanschaf van de software is eenmalig en te gebruiken op 2 computers.
  12. Service en technische ondersteuning bij storing of tijdens het installeren.
  13. Leverbaar met passende prijskaarthouders.
  14. Ook te gebruiken als klantenkaarten, cadeaukaarten, visitekaarten of naambadges.
  15. Tijdbesparend, en aangezien tijd geld is.
  Nu rest ons nog te zeggen dat het resultaat ook verbluffend zal staan in uw toonbank. Strak en overzichtelijk... als u nu nog niet overtuigd bent...
  LEES MEER
 • Onderhoud buitenreclame

  Onderhoud buitenreclame

  Buitenreclame; hoogst waarschijnlijk hebben jullie het allemaal. Lichtbakken, vlaggen, gevelreclame. Het visitekaartje van uw winkel, aan de hand hiervan besluit een potentiele klant een winkel wel of niet binnen te gaan. Ook wanneer uw winkel gesloten is kunt u met de buitenreclame een potentiele klant verleiden om op een andere tijdstip ook langs te komen.

  Maar hoe vaak is deze buitenreclame juist slecht onderhouden? Denk aan lichtreclame die deels niet brand, mos aanslag op uw gevel, gescheurde vlaggen? Voor het interieur wordt meestal goed gezorgd, het exterieur daarentegen wordt vaak slecht onderhouden of zelfs verwaarloosd. Terwijl het voor een passant en potentiele klant juist het eerste is wat ze zien. Uiteindelijk kost dit omzet.

  Omdat wij volledige winkels verbouwen en restylen zien wij dat buitenreclame een sluitpost is. Bij voorkeur gaat het gehele budget naar het interieur, terwijl de gevel het visitekaartje is! In België zien we juist dat de gevel niet tot de ondergeschoven kindjes behoord. De buitenreclame vooral in de foodsector is daar waanzinnig gaaf. Nu is het in België zo dat de regelgeving ook een stuk soepeler is. Toch kunnen wij op dit gebied veel leren van onze zuiderburen.

  Daarom raden wij u aan om te beginnen met het goed onderhouden van uw buitenreclame. Hier volgen 6 tips om dit aan te pakken:

  1. Reinig regelmatig zowel de binnen- als de buitenkant van de lichtreclame/gevelreclame, zodat regenwater geen blijvende strepen veroorzaakt.
  2. Haal vogelpoep zo snel mogelijk weg. Door de ammoniak die in vogelpoep zit brand deze vaak in de ondergrond
  3. Verwissel op tijd uw TL lampen en starters, of laat u informeren over te gaan op LED verlichting.
  4. Laat om de 2 a 3 jaar uw constructie controleren op roest of andere gevaarlijke mankementen.
  5. Wissel regelmatig vlaggen en banieren. Het materiaal blijft helaas niet jaren mooi, met de weersomstandigheden waar wij in ons kikkerlandje mee te maken hebben. Het moet met enige regelmaat vervangen worden.
  6. Dit geldt ook voor kliklijsten en voorzetplaten op uw stoepborden of gevel. Ze staan in de zon, wind, regen of hagel. Na verloop van tijd zal de verkleuring intreden of voorzetplaten bobbelig worden.

  Conclusie; onderschat de buitenreclame niet! Hij is zeer belangrijk en behoeft dus ook onderhoud. Mocht u nog meer informatie willen of na het lezen van het blog zin krijgen uw gevel aan te pakken. Mailen en bellen mag altijd:-)

  LEES MEER
 • Tips voor uw toonbank

  Tips voor uw toonbank

  Zoals u vast weet verkopen wij veel artikelen rondom presentatie en inrichting van uw toonbank. Regelmatig krijgen wij vragen of specifieke verzoeken van u, op het gebied van presentatie en winkelmaterialen. Ook doordat wij winkels bezoeken zien we dat er nog veel winst te behalen valt op dit gebied. Door alles wat wij de afgelopen jaren zijn tegengekomen en de vragen die wij krijgen kunnen we wel zeggen dat we de nodige ervaring hebben opgedaan. Nu leek het ons leuk om wat van deze opgedane kennis met u te delen. Wij willen u, zes weken lang, elke maandag een mailing met tips toesturen.

  Denk hierbij aan tips over hoe u uw toonbank beter in kunt delen, het gebruik van licht, dieptegebruik, presentatiemateriaal voor bijvoorbeeld uw kruiden op de toonbank, etc. etc. etc. We willen de rubriek een beetje structuur geven en hebben daarom thema’s bedacht:

  1. Op de toonbank
  2. Eyecatchers
  3. Dieptegebruik
  4. Toonbankvulling
  5. Reclame aanwijzingen
  6. Toonbankkoeling en bijpassend schalen gebruik.

  De mailing zal kort en bondig zijn met gratis tips die u goed kunt toepassen. Wij denken dat deze zeer bruikbaar voor u zullen zijn en horen graag uw mening over dit nieuwe concept.

  Kortom; bent u slager, en heeft u behoefte aan deze tips? Zet u schrap:-) 

  LEES MEER
 • Autobelettering

  Autobelettering

  Na een kleine pauze zijn we weer terug. Door alle drukte van beurzen en bijkomende activiteiten zijn we even niet aan het bloggen toegekomen. Enfin, we zijn er en vandaag willen we u graag meer vertellen over Autobelettering!

  Want laten we eerlijk zijn, een beletterde auto is echt een verlengstuk van uw bedrijf! Een rijdende reclame, die soms het hele land doorkruist. Het zal het bereik van uw bedrijf enorm vergroten. Met de technieken van nu kunt u ook de sfeer die u met uw bedrijf uit wilt stralen uitten op uw auto.

  Neem bijvoorbeeld de ‘wrap’ techniek, hierbij wordt de auto ‘ingepakt’ met een prachtige afbeelding. Om de hoeken heen gaat de sticker mee zodat de afbeelding van alle kanten te zien is. Vooral voor uw verswinkel echt een aanwinst, uw auto met een afbeelding van bijvoorbeeld een sappige biefstuk met zoutkristallen of een overheerlijk brood. Dat brengt uw potentiele klanten op ideeën, denkt u ook niet?

  Ook bestaan er mogelijkheden tot blinderen en beletteren met eenvoudige tekst, striping en gaat u zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunt u dus een rijdend visitekaartje voor uw eigen bedrijf zijn. Zelfs als uw auto stil staat brengt u mensen nog op ideeën. Zoals u hierboven wel gelezen heeft zijn de mogelijkheden enorm. Graag zijn wij u van dienst wanneer u geïnteresseerd in het laten beletteren van uw auto. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en bekijk onze gerealiseerde projecten.

   

  LEES MEER
 • Grosfillex

  Grosfillex

  Zoals u weet mogen wij graag winkels restylen of verbouwen. Tijdens dit proces van ontwerpen en plannen uitwerken zijn wij vaak op zoek naar mooie en handige materialen. Materialen die eenvoudig te bevestigen zijn, die snel en gemakkelijk voor een andere uitstraling zorgen. Kortom; een ‘kleine moeite groot gebaar’ materiaal. Grosfillex is in deze zoektocht een antwoord op vele vragen gebleken.

  Grosfillex is een licht gewicht wandbekleding in vinyl of PVC. Het is zelfs verkrijgbaar in een waterdichte serie die op veel plaatsen, zoals in een badkamer, toegepast kan worden. Ook is het mogelijk om met Grosfillex uw plafond te renoveren. Het is te plaatsen op elk type ondergrond. Het effect is verrassend door de realistische motieven. Ook zit er reliëf in Grosfillex, waardoor het materiaal nog natuurlijker oogt.

  Het is op veel manieren toe te passen en is in enorm veel uitvoeringen verkrijgbaar. Hierboven ziet u een greep uit de collectie. U moet denken aan verschillende tinten beton, verschillende hout dessins, een afbeelding van een bos en gaat u zo nog maar even door. Wij hebben het materiaal nu al meerdere keren toegepast bij Verswinkels en telkens weer zijn we verbaasd over hoe veel sfeer het een ruimte kan geven. Kortom, wij zijn een trotse Grosfillex dealer!

  Mocht u nu, na het lezen van dit blog, geïnteresseerd zijn in Grosfillex, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij denken met u mee en helpen u graag!

  LEES MEER
 • Prijskaarthouders

  Prijskaarthouders

  Naast de voor u bekende Zenius cardprinter en zijn kaarten en lint, verkopen wij ook prijskaarthouders in alle vormen en maten. De keuze is werkelijk reuze! Allereerst is er keuze in materiaal. Diverse soorten kunststof en RVS zijn verkrijgbaar. Zoals te verwachten zijn de kunststof houders niet zo duur in aanschaf ten opzichte van de RVS. RVS daarentegen is weer een stuk duurzamer dan de kunststof prijskaarthouders en heeft zelfs garantie op de lasnaden. Tussen de ruim 60 verschillende soorten is altijd wel een passend model te vinden.

  Regelmatig worden er nieuwe producten aan onze shop toegevoegd met daarbij een afbeelding van de houder in de praktijk. Zoekt u iets wat u niet kunt vinden in onze webshop? Dan staan wij uiteraard voor u klaar met de zoektocht naar een passende houder. Met een speciale buigmachine buigen we de houder op de juiste maten. Kunststof kan in enorm veel bochten gewrongen worden, dus ook vast in een bocht die bij uw bedrijf past:)

  Natuurlijk kunt altijd onze showroom bezoeken of wat foto’s doorsturen van uw broodrek, schaal of situatie en wij geven u een passend advies.

  Fijne dag vandaag!

  Team van Erkel

  LEES MEER
 • Trends 2018

  Trends 2018

  Omdat wij, naast de webshop in winkelmaterialen, ook winkels restylen schrijven wij deze blog. Vaak komen ondernemers bij ons met een omlijnt plan wanneer ze hun winkel willen opfrissen of verbouwen. Sommige hebben een idee, en laten ons graag meedenken. Dit alles passen wij toe in een op maat gemaakt ontwerp. In komende blogs zullen we meer over het ontwerpproces uit wijden. Wellicht ook een mooie ‘voor’ en ‘na’ blog schrijven. Qua winkel restyling maken wij een mooie mix van: ‘u vraagt wij draaien’, en onze expertise. Dit alles zodat uw winkel er voor de toekomst tip top uit ziet. Voor nu laat Frans zijn licht schijnen over de kleuren en trends in 2018:

  Zoals ieder jaar worden door Trendwatchers, Akzo Nobel onder anderen de kleurentrends bekend gemaakt. Er worden de meest bijzonder namen aan gekoppeld. Zoals: The Playful Home-  palet, The Inviting Home-palet, The Comforting Home – palet.

  De trends in materialen worden:
  Staal: zwart metaal, goud en messing.
  Natuursteen: zoals marmer
  Hout: donker teak
  Natuurlijke materialen: rotan, bont, zacht leer en veel groen
  Prints: bladeren en bloemen

  Wat we overal terug zien zijn warme kleuren gecombineerd met zachte warme materialen. Met alle onrust en geweld in de wereld  zoeken we een veilige warme thuisbasis. Niet alleen thuis, maar ook in restaurants, winkels en showrooms is men op zoek naar sfeer, beleving, warmte en veiligheid. Uw winkel zou bij binnenkomst moeten ‘omarmen’, dat is het idee.

  Tegenover warme, zachte materialen worden harde natuurlijke materialen gezet.

  Voorbeelden: Steen tegenover donker teak hout, metalen tegenover rotan, leer en bont. Het geheel gecombineerd met een warme kleur verlichting en planten. Dit alles klinkt ons als muziek in de oren. Zo zien wij het dan ook als een uitdaging, om samen met u, dit te vertalen in uw winkel! Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

   

  [Bron afbeeldingen: pinterest]

  LEES MEER
 • Verlichting van vlees

  Verlichting van vlees

  Een goed begin van dit nieuwe jaar, is het halve werk (aldus het spreekwoord). Dit geldt ook voor de juiste verlichting in de winkel en in uw toonbank. Helaas is verlichting nog wel eens ondergeschikt aan andere zaken of gebruik van verkeerde verlichting. Dit terwijl het sfeerbepalend en toonaangevend is! Goede verlichting tilt de omzet naar een hoger niveau en zorgt voor de juiste sfeer en beleving in de winkel.

  Vlees, vis, fruit, groenten, brood, kaas en verse maaltijden worden door u sprankelend en sfeervol gepresenteerd. Zonder de juiste verlichting zal het niet genoeg tot zijn recht komen. Het product zal met algemeen licht er niet goed uit zien, zelfs eerder verkleuren.

  Maar gelukkig is er een oplossing! Door het gebruik van de nieuwste LED-technieken streven we naar een optimalisatie van uw vers-presentatie en het beheer van de energiekosten. Professionele LED-verlichting is nu betaalbaar en heeft de volgende voordelen:

  -Ruim 70% energiebesparing
  -Hoge kleurweergave
  -Hoge bescherming van producten door weinig warmte afgifte
  -Geen aantrek van insecten of verkleuring van vers-waren door het ontbreken van UV of infrarood straling
  -Lange levensduur van 50.000 uur
  -Het niet hoeven vervangen van lichtbronnen
  -100% lichtstroom bij inschakelen
  -De levensduur heeft geen invloed op een constante hoge lichtstroom
  -Actieve koeling verhoogt de levensduur en verdraagt hogere externe omgevingstemperaturen.
  -5 jaar fabrieksgarantie

  Graag denken we met u mee over een nieuw passend lichtplan. We kijken naar de algemene- en werkverlichting, productspots, richtspots, sfeerverlichting en onze speciale TL tubes voor in de toonbank. Informeer gerust naar de mogelijkheden, en voor nu: Fijne dag nog!

  Team van Erkel

  LEES MEER
 • Nieuwjaarsgroet

  Nieuwjaarsgroet

  Allereerst: wensen wij u een heel goed, gezond en gelukkig 2018 toe! We hopen dat u fijne feestdagen achter de rug heeft, en uiteraard goede zaken heeft gedaan met betrekking tot de feestdagen. Ook willen wij u graag bedanken voor het afgelopen jaar. Mede dankzij u hebben wij een goed jaar gehad!

  Een nieuw jaar betekend ook een nieuw begin. De wereld ligt, bij wijze van spreken, opnieuw aan je voeten. Dit resulteert, zoals bij veel van onze medemensen, in goede voornemens en doelen, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig.

  • Zo willen we graag dezelfde dag uw email nog beantwoorden.
  • Het liefst alle bestelling van de dag direct de deur uit (wat al voor 95% lukt!)
  • Zo efficiënt mogelijk verpakken. Ook iets verder uitstrekken wanneer we op zoek zijn naar de passende doos om uw bestelling in te doen. Zijn we ook gelijk met onze dagelijkse portie bewegen bezig:-)
  • Ook wij gaan gezonder eten, de jodenkoeken verstoppen we achterin de kast
  • Alle gekheid op een stokje: Ook dit jaar zullen we iedere dag opnieuw ons best doen u zo goed mogelijk te helpen, mee te denken en met creatieve oplossingen te komen.


  Mocht u nu nog tips en tops hebben, op of aanmerkingen, dan horen we het graag! In ieder geval succes met uw goede voornemens.

  Team van Erkel

  (bron afbeelding: pinterest)

  LEES MEER
 • Truyts Melamine

  Truyts Melamine

  Wij zijn verheugd en blij dat we het verkopen; Melamine schalen, borden en bakken geïmporteerd door dhr. Truyts. Als voormalig eigenaar van een strandtent aan onze Scheveningse kust heeft hij veel ervaring met koken en ondernemen. Ook kent hij de klappen van de zweep en weet waar vraag naar is. Zo is hij langzaamaan begonnen met het importeren van Melamine. 

  Melamine is een materiaal wat haast niet te onderscheiden is van porselein. Het is kras en stootvast. Natuurlijk kan alles eventueel kapot, al is dit bij deze Truyts Melamine schalen wel een enorme prestatie (ghehe). Omdat het praktisch onbreekbaar is, is het ook erg duurzaam. Klinkt als een win-win situatie, toch?

  Wij verkopen Melamine in veel soorten en maten. Er zijn grote borden verkrijgbaar met een brede rand (heel sjiek) om uw maaltijden in te presenteren. Ook hebben wij schalen en bakken in Gastronorm maten, zodat u uw toonbank er strak mee kunt vullen.

  Zoals hierboven te zien is zijn de schalen voor de catering ook echt een aanwinst! Het Melamine is vrijwel allemaal stapelbaar en kunnen ook een erg mooie aanvulling zijn om in combinatie met elkaar te gebruiken. Ook fijn: ze kunnen na een gezellig festijn, of drukke werkdag rustig in de vaatwasser. Kortom, mogelijkheden genoeg.

  Nu rest ons nog te melden dat wanneer u ruimte in uw toonbank heeft; Of wanneer u er gewoon niet uitkomt qua indeling, wij u graag van dienst zijn. Wanneer u ons foto’s zend en laat weten wat uw wensen zijn, kunnen wij een ontwerp voor u> maken. Ideaal toch? En informeert u ook gerust naar ons assortiment in Truyts Melamine!

  LEES MEER
Pagina