Tromgeroffel… (denkt u het geluid er maar bij)

Hij is er eindelijk, onze nieuwe website! Na maandenlang bouwen, vullen, afbeeldingen verzamelen, schuiven en weer overleggen hebben we onze nieuwe website in de lucht. We zijn erg blij met het resultaat. Ook is het onze bedoeling om met de nieuwe website het gebruiksgemak te vergroten.

Maar, hoor ik u denken, jullie hadden toch al een website? (Voor de oplettende lezer, we hadden er zelfs 2!). Dat klopt, deze site werkte voor ons alleen niet meer naar behoren. Het zoeken naar producten ging moeizaam, er waren enorm veel keuze opties. We merken dat online bestellen bij u ook steeds meer de voorkeur geniet.  Hierbij past dan een goede en overzichtelijke webshop. Dit kregen we op de oude site niet goed voor elkaar. Ook leek het ons leuk om meer te gaan delen over onze activiteiten, acties en kortingen bijvoorbeeld. Hier was op de oude site helaas ook geen goede plaats voor.

Wat er op onze nieuwe website te vinden is? Uiteraard allereerst de webshop met goede filters zodat u snel bij het betreffende product bent. Ook willen we kort en bondig onze activiteiten weer gaan geven, vooral aan de hand van beeld. En last but not least; het blog!

Wat ons ook gelijk op het volgende onderwerp brengt: we gaan (zoals u misschien al ziet) bloggen! We willen u graag via deze weg inspiratie en informatie verschaffen. De ene keer zal het blog over een project gaan, de andere keer lichten wij producten uit of geven wij u een kijkje in ons bedrijf.

Graag horen wij hoe u de nieuwe website ervaart. Uiteindelijk kunt u als geen ander het gebruikersgemak beoordelen. Werken er in u optiek bepaalde dingen niet fijn, laat het ons weten. En ook, als u onderwerp suggesties voor ons blog heeft horen wij deze graag aan.

In ieder geval, veel plezier op en van onze nieuwe website!

Team van Erkel 

LEES MEER