Wilt u onze showroom bezoeken?

Maak gerust eens een afspraak! Bel: +31 (0)182 - 320 167

Blog

 • Een goed deurbeleid voeren: zo doe je dat!

  Een goed deurbeleid voeren: zo doe je dat!

  Een goed deurbeleid voeren: zo doe je dat!

  Na de persconferentie van afgelopen maandag 28 september, zijn helaas de regels omtrent corona weer aangescherpt. Ook werd er bij jullie, de vers Retail verantwoordelijkheid neergelegd. Een goed deurbeleid hebben, daar wordt op gehamerd. Maar hoe pak je dat nu aan? Wij hebben een aantal opties onder elkaar gezet:

  1. Zet zoveel winkelmandjes neer als dat u klanten in de winkel mag hebben. Klanten leveren bij het betalen het mandje in. Deze wordt gedesinfecteerd en vervolgens weer buiten gezet. Plaats buiten ook een informatie paal. Hier kunt u een A4 in plaatsen waarop u uw deurbeleid uitlegt. Klanten vinden het fijn om duidelijk te hebben wat er van hen verwacht wordt in uw winkel. In dit geval kunt u deze informatie gebruiken. Mandjes op? Wacht rustig buiten tot er weer een gedesinfecteerd mandje klaar staat. Tijdens het wachten kunt u uw klanten nog een parapluutje aanbieden, zodat ze niet in de regen hoeven te staan. En
  CONTINUE READING
 • Ons bedrijf uitgelegd

  Ons bedrijf uitgelegd

  Veel van onze klanten kennen slechts een gedeelte van ‘van Erkel’. Vandaar deze blog waarin we uitleggen welke diensten en producten we leveren.

  25 jaar geleden is Frans begonnen met ‘van Erkel Sales Promotion Products’. Het begon als een agentschap in decoratie materialen. Door de tijd heen heeft het bedrijf zich gesponnen rond de wensen van de klanten. Hebben we meebewogen met de ruimtes in de markt en het opgebouwde klantenbestand.

  Dit is terug te zien in onze historie. Deze vindt u bij ‘over van Erkel’ op onze website.

  Frans was, toen hij begon, niet perse gericht op de Verswinkel. Maar door de kansen en de mogelijkheden werden de ‘Verswinkel’-houders zijn klanten, en zijn wij ons als bedrijf op hen gaan richten met onze visie en producten. De rode draad van het bedrijf is altijd ‘sfeer en beleving’ geweest. Eerst in de vorm van het seizoensgebonden decoreren en nu nog steeds in het verbouwen en

  CONTINUE READING
 • De corona maatregelen

  De corona maatregelen

  Zo leeft u de Corona maatregelen zo goed mogelijk na.

  Het corona virus, en al het nieuws over Covid 19 zijn niet van de lucht. Het zijn vreemde en moeilijk tijden voor ons allemaal. Gelukkig zijn de maatregelen inmiddels bekend en is een complete Lock down van de baan. De storm van onduidelijkheid is zachtjes gaan liggen.

  Natuurlijk denkt u nu vast na over hoe u de corona crisis nu zo goed mogelijk het hoofd kunt bieden. U wilt en kunt waarschijnlijk uw Verswinkel openhouden. Tegelijkertijd wilt u uw klanten en uw personeel beschermen. Er zijn gelukkig veel manieren om dit aan te pakken. Wij helpen u hier graag bij en geven een overzicht van de belangrijke producten.

  Zo hebben wij een uitgebreid assortiment beschermkappen die het voedsel wat op uw toonbank staat beschermen. Denk hierbij aan de producten die ongekoeld op uw toonbank staan. Het kunnen taartstolpen, afdekkappen, maar ook beschermkappen

  CONTINUE READING
 • Van Erkel bestaat 25 jaar!

  Van Erkel bestaat 25 jaar!

  Van Erkel viert 25-jarig jubileum met nieuwe huisstijl, luxe Glossy en nieuwe catalogus

  ‘We willen ieder bedrijf voorzien van de sfeer en de beleving die het verdient’

  Klik hier voor ons filmpje!

  Van Erkel bestaat 25 jaar en dat vieren Frans en Ali van Erkel met een nieuwe huisstijl, het uitbrengen van een Glossy én een nieuwe catalogus. ‘De tijden veranderen en onze huisstijl was aan vernieuwing toe. Dat was best een beetje spannend, maar we zijn heel trots op het resultaat. De nieuwe huisstijl zorgt voor een nieuwe, frisse uitstraling.’

  In de afgelopen 25 jaar is er veel gebeurd. ‘Ik zou er een boek over kunnen schrijven’, zegt Frans lachend. ‘Zo kwamen we op het idee een magazine te maken, waarin we onze relaties meenemen door de geschiedenis, onze dagelijkse bezigheden en de totstandkoming van ons nieuwe

  CONTINUE READING
 • Voordelen van de Cardprinters

  Voordelen van de Cardprinters

  Mocht u de printer nog niet hebben aangeschaft dan is dit het moment om u te laten overtuigen! Wij gaan in dit blog namelijk de loftrompet steken over de Cardprinters. Gaat u er maar eens lekker voor zitten:-).

  Wellicht heeft u de printers wel eens in levenden lijve aanschouwt op een beurs of tijdens een showroombezoek. De Cardprinter print uw ontwerp op een creditcard formaat (85x54mm). Uiteraard op hoge kwaliteit, in principe enkelzijdig. Door de handinvoer wordt het wel makkelijk gemaakt om bijvoorbeeld uw PLU-code of productinformatie achterop te drukken. Veel mensen denken op voorhand dat het creditcard formaat te klein is, maar niets is minder waar! Door het gebruik van

  CONTINUE READING
 • Onderhoud buitenreclame

  Onderhoud buitenreclame

  Buitenreclame; hoogst waarschijnlijk hebben jullie het allemaal. Lichtbakken, vlaggen, gevelreclame. Het visitekaartje van uw winkel, aan de hand hiervan besluit een potentiele klant een winkel wel of niet binnen te gaan. Ook wanneer uw winkel gesloten is kunt u met de buitenreclame een potentiele klant verleiden om op een andere tijdstip ook langs te komen.

  Maar hoe vaak is deze buitenreclame juist slecht onderhouden? Denk aan lichtreclame die deels niet brand, mos aanslag op uw gevel, gescheurde vlaggen? Voor het interieur wordt meestal goed gezorgd, het exterieur daarentegen wordt vaak slecht onderhouden of zelfs verwaarloosd. Terwijl het voor een passant en potentiele klant juist het eerste is wat ze zien. Uiteindelijk kost dit omzet.

  Omdat wij volledige winkels verbouwen en restylen zien wij dat buitenreclame

  CONTINUE READING
 • Tips voor uw toonbank

  Tips voor uw toonbank

  Zoals u vast weet verkopen wij veel artikelen rondom presentatie en inrichting van uw toonbank. Regelmatig krijgen wij vragen of specifieke verzoeken van u, op het gebied van presentatie en winkelmaterialen. Ook doordat wij winkels bezoeken zien we dat er nog veel winst te behalen valt op dit gebied. Door alles wat wij de afgelopen jaren zijn tegengekomen en de vragen die wij krijgen kunnen we wel zeggen dat we de nodige ervaring hebben opgedaan. Nu leek het ons leuk om wat van deze opgedane kennis met u te delen. Wij willen u, zes weken lang, elke maandag een mailing met tips toesturen.

  Denk hierbij aan tips over hoe u uw toonbank beter in kunt delen, het gebruik van licht, dieptegebruik, presentatiemateriaal voor bijvoorbeeld uw kruiden op de toonbank, etc. etc. etc. We willen de rubriek een beetje structuur geven en hebben daarom thema’s bedacht:

  CONTINUE READING
 • Autobelettering

  Autobelettering

  Na een kleine pauze zijn we weer terug. Door alle drukte van beurzen en bijkomende activiteiten zijn we even niet aan het bloggen toegekomen. Enfin, we zijn er en vandaag willen we u graag meer vertellen over Autobelettering!

  Want laten we eerlijk zijn, een beletterde auto is echt een verlengstuk van uw bedrijf! Een rijdende reclame, die soms het hele land doorkruist. Het zal het bereik van uw bedrijf enorm vergroten. Met de technieken van nu kunt u ook de sfeer die u met uw bedrijf uit wilt stralen uitten op uw auto.

  Neem bijvoorbeeld de ‘wrap’ techniek, hierbij wordt de auto ‘ingepakt’ met een prachtige afbeelding. Om de hoeken heen gaat de sticker mee zodat de afbeelding van alle kanten te zien is. Vooral voor uw verswinkel echt een aanwinst, uw auto met een afbeelding van bijvoorbeeld

  CONTINUE READING
 • Grosfillex

  Grosfillex

  Zoals u weet mogen wij graag winkels restylen of verbouwen. Tijdens dit proces van ontwerpen en plannen uitwerken zijn wij vaak op zoek naar mooie en handige materialen. Materialen die eenvoudig te bevestigen zijn, die snel en gemakkelijk voor een andere uitstraling zorgen. Kortom; een ‘kleine moeite groot gebaar’ materiaal. Grosfillex is in deze zoektocht een antwoord op vele vragen gebleken.

  Grosfillex is een licht gewicht wandbekleding in vinyl of PVC. Het is zelfs verkrijgbaar in een waterdichte serie die op veel plaatsen, zoals in een badkamer, toegepast kan worden. Ook is het mogelijk om met Grosfillex uw plafond te renoveren. Het is te plaatsen op elk type ondergrond. Het effect is verrassend door de realistische motieven. Ook zit er reliëf in Grosfillex, waardoor het materiaal nog natuurlijker oogt.

  CONTINUE READING
 • Prijskaarthouders

  Prijskaarthouders

  Naast de voor u bekende Zenius cardprinter en zijn kaarten en lint, verkopen wij ook prijskaarthouders in alle vormen en maten. De keuze is werkelijk reuze! Allereerst is er keuze in materiaal. Diverse soorten kunststof en RVS zijn verkrijgbaar. Zoals te verwachten zijn de kunststof houders niet zo duur in aanschaf ten opzichte van de RVS. RVS daarentegen is weer een stuk duurzamer dan de kunststof prijskaarthouders en heeft zelfs garantie op de lasnaden. Tussen de ruim 60 verschillende soorten is altijd wel een passend model te vinden.

  Regelmatig worden er nieuwe producten aan onze shop toegevoegd met daarbij een afbeelding van de houder in de praktijk. Zoekt u iets wat u niet kunt vinden in onze webshop? Dan staan wij uiteraard voor u klaar met de zoektocht naar een passende houder.

  CONTINUE READING
Pagina