Blog

 • Grosfillex

  Grosfillex

  Zoals u weet mogen wij graag winkels restylen of verbouwen. Tijdens dit proces van ontwerpen en plannen uitwerken zijn wij vaak op zoek naar mooie en handige materialen. Materialen die eenvoudig te bevestigen zijn, die snel en gemakkelijk voor een andere uitstraling zorgen. Kortom; een ‘kleine moeite groot gebaar’ materiaal. Grosfillex is in deze zoektocht een antwoord op vele vragen gebleken.

  Grosfillex is een licht gewicht wandbekleding in vinyl of PVC. Het is zelfs verkrijgbaar in een waterdichte serie die op veel plaatsen, zoals in een badkamer, toegepast kan worden. Ook is het mogelijk om met Grosfillex uw plafond te renoveren. Het is te plaatsen op elk type ondergrond. Het effect is verrassend door de realistische motieven. Ook zit er reliëf in Grosfillex, waardoor het materiaal nog natuurlijker oogt.

  Het is op veel manieren toe te passen en is in enorm veel uitvoeringen verkrijgbaar. Hierboven ziet u een greep uit de collectie. U moet denken aan verschillende tinten beton, verschillende hout dessins, een afbeelding van een bos en gaat u zo nog maar even door. Wij hebben het materiaal nu al meerdere keren toegepast bij Verswinkels en telkens weer zijn we verbaasd over hoe veel sfeer het een ruimte kan geven. Kortom, wij zijn een trotse Grosfillex dealer!

  Mocht u nu, na het lezen van dit blog, geïnteresseerd zijn in Grosfillex, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij denken met u mee en helpen u graag!

  LEES MEER
 • Prijskaarthouders

  Prijskaarthouders

  Naast de voor u bekende Zenius cardprinter en zijn kaarten en lint, verkopen wij ook prijskaarthouders in alle vormen en maten. De keuze is werkelijk reuze! Allereerst is er keuze in materiaal. Diverse soorten kunststof en RVS zijn verkrijgbaar. Zoals te verwachten zijn de kunststof houders niet zo duur in aanschaf ten opzichte van de RVS. RVS daarentegen is weer een stuk duurzamer dan de kunststof prijskaarthouders en heeft zelfs garantie op de lasnaden. Tussen de ruim 60 verschillende soorten is altijd wel een passend model te vinden.

  Regelmatig worden er nieuwe producten aan onze shop toegevoegd met daarbij een afbeelding van de houder in de praktijk. Zoekt u iets wat u niet kunt vinden in onze webshop? Dan staan wij uiteraard voor u klaar met de zoektocht naar een passende houder. Met een speciale buigmachine buigen we de houder op de juiste maten. Kunststof kan in enorm veel bochten gewrongen worden, dus ook vast in een bocht die bij uw bedrijf past:)

  Natuurlijk kunt altijd onze showroom bezoeken of wat foto’s doorsturen van uw broodrek, schaal of situatie en wij geven u een passend advies.

  Fijne dag vandaag!

  Team van Erkel

  LEES MEER
 • Trends 2018

  Trends 2018

  Omdat wij, naast de webshop in winkelmaterialen, ook winkels restylen schrijven wij deze blog. Vaak komen ondernemers bij ons met een omlijnt plan wanneer ze hun winkel willen opfrissen of verbouwen. Sommige hebben een idee, en laten ons graag meedenken. Dit alles passen wij toe in een op maat gemaakt ontwerp. In komende blogs zullen we meer over het ontwerpproces uit wijden. Wellicht ook een mooie ‘voor’ en ‘na’ blog schrijven. Qua winkel restyling maken wij een mooie mix van: ‘u vraagt wij draaien’, en onze expertise. Dit alles zodat uw winkel er voor de toekomst tip top uit ziet. Voor nu laat Frans zijn licht schijnen over de kleuren en trends in 2018:

  Zoals ieder jaar worden door Trendwatchers, Akzo Nobel onder anderen de kleurentrends bekend gemaakt. Er worden de meest bijzonder namen aan gekoppeld. Zoals: The Playful Home-  palet, The Inviting Home-palet, The Comforting Home – palet.

  De trends in materialen worden:
  Staal: zwart metaal, goud en messing.
  Natuursteen: zoals marmer
  Hout: donker teak
  Natuurlijke materialen: rotan, bont, zacht leer en veel groen
  Prints: bladeren en bloemen

  Wat we overal terug zien zijn warme kleuren gecombineerd met zachte warme materialen. Met alle onrust en geweld in de wereld  zoeken we een veilige warme thuisbasis. Niet alleen thuis, maar ook in restaurants, winkels en showrooms is men op zoek naar sfeer, beleving, warmte en veiligheid. Uw winkel zou bij binnenkomst moeten ‘omarmen’, dat is het idee.

  Tegenover warme, zachte materialen worden harde natuurlijke materialen gezet.

  Voorbeelden: Steen tegenover donker teak hout, metalen tegenover rotan, leer en bont. Het geheel gecombineerd met een warme kleur verlichting en planten. Dit alles klinkt ons als muziek in de oren. Zo zien wij het dan ook als een uitdaging, om samen met u, dit te vertalen in uw winkel! Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

   

  [Bron afbeeldingen: pinterest]

  LEES MEER
 • Verlichting van vlees

  Verlichting van vlees

  Een goed begin van dit nieuwe jaar, is het halve werk (aldus het spreekwoord). Dit geldt ook voor de juiste verlichting in de winkel en in uw toonbank. Helaas is verlichting nog wel eens ondergeschikt aan andere zaken of gebruik van verkeerde verlichting. Dit terwijl het sfeerbepalend en toonaangevend is! Goede verlichting tilt de omzet naar een hoger niveau en zorgt voor de juiste sfeer en beleving in de winkel.

  Vlees, vis, fruit, groenten, brood, kaas en verse maaltijden worden door u sprankelend en sfeervol gepresenteerd. Zonder de juiste verlichting zal het niet genoeg tot zijn recht komen. Het product zal met algemeen licht er niet goed uit zien, zelfs eerder verkleuren.

  Maar gelukkig is er een oplossing! Door het gebruik van de nieuwste LED-technieken streven we naar een optimalisatie van uw vers-presentatie en het beheer van de energiekosten. Professionele LED-verlichting is nu betaalbaar en heeft de volgende voordelen:

  -Ruim 70% energiebesparing
  -Hoge kleurweergave
  -Hoge bescherming van producten door weinig warmte afgifte
  -Geen aantrek van insecten of verkleuring van vers-waren door het ontbreken van UV of infrarood straling
  -Lange levensduur van 50.000 uur
  -Het niet hoeven vervangen van lichtbronnen
  -100% lichtstroom bij inschakelen
  -De levensduur heeft geen invloed op een constante hoge lichtstroom
  -Actieve koeling verhoogt de levensduur en verdraagt hogere externe omgevingstemperaturen.
  -5 jaar fabrieksgarantie

  Graag denken we met u mee over een nieuw passend lichtplan. We kijken naar de algemene- en werkverlichting, productspots, richtspots, sfeerverlichting en onze speciale TL tubes voor in de toonbank. Informeer gerust naar de mogelijkheden, en voor nu: Fijne dag nog!

  Team van Erkel

  LEES MEER
 • Nieuwjaarsgroet

  Nieuwjaarsgroet

  Allereerst: wensen wij u een heel goed, gezond en gelukkig 2018 toe! We hopen dat u fijne feestdagen achter de rug heeft, en uiteraard goede zaken heeft gedaan met betrekking tot de feestdagen. Ook willen wij u graag bedanken voor het afgelopen jaar. Mede dankzij u hebben wij een goed jaar gehad!

  Een nieuw jaar betekend ook een nieuw begin. De wereld ligt, bij wijze van spreken, opnieuw aan je voeten. Dit resulteert, zoals bij veel van onze medemensen, in goede voornemens en doelen, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig.

  • Zo willen we graag dezelfde dag uw email nog beantwoorden.
  • Het liefst alle bestelling van de dag direct de deur uit (wat al voor 95% lukt!)
  • Zo efficiënt mogelijk verpakken. Ook iets verder uitstrekken wanneer we op zoek zijn naar de passende doos om uw bestelling in te doen. Zijn we ook gelijk met onze dagelijkse portie bewegen bezig:-)
  • Ook wij gaan gezonder eten, de jodenkoeken verstoppen we achterin de kast
  • Alle gekheid op een stokje: Ook dit jaar zullen we iedere dag opnieuw ons best doen u zo goed mogelijk te helpen, mee te denken en met creatieve oplossingen te komen.


  Mocht u nu nog tips en tops hebben, op of aanmerkingen, dan horen we het graag! In ieder geval succes met uw goede voornemens.

  Team van Erkel

  (bron afbeelding: pinterest)

  LEES MEER
 • Truyts Melamine

  Truyts Melamine

  Wij zijn verheugd en blij dat we het verkopen; Melamine schalen, borden en bakken geïmporteerd door dhr. Truyts. Als voormalig eigenaar van een strandtent aan onze Scheveningse kust heeft hij veel ervaring met koken en ondernemen. Ook kent hij de klappen van de zweep en weet waar vraag naar is. Zo is hij langzaamaan begonnen met het importeren van Melamine. 

  Melamine is een materiaal wat haast niet te onderscheiden is van porselein. Het is kras en stootvast. Natuurlijk kan alles eventueel kapot, al is dit bij deze Truyts Melamine schalen wel een enorme prestatie (ghehe). Omdat het praktisch onbreekbaar is, is het ook erg duurzaam. Klinkt als een win-win situatie, toch?

  Wij verkopen Melamine in veel soorten en maten. Er zijn grote borden verkrijgbaar met een brede rand (heel sjiek) om uw maaltijden in te presenteren. Ook hebben wij schalen en bakken in Gastronorm maten, zodat u uw toonbank er strak mee kunt vullen.

  Zoals hierboven te zien is zijn de schalen voor de catering ook echt een aanwinst! Het Melamine is vrijwel allemaal stapelbaar en kunnen ook een erg mooie aanvulling zijn om in combinatie met elkaar te gebruiken. Ook fijn: ze kunnen na een gezellig festijn, of drukke werkdag rustig in de vaatwasser. Kortom, mogelijkheden genoeg.

  Nu rest ons nog te melden dat wanneer u ruimte in uw toonbank heeft; Of wanneer u er gewoon niet uitkomt qua indeling, wij u graag van dienst zijn. Wanneer u ons foto’s zend en laat weten wat uw wensen zijn, kunnen wij een ontwerp voor u> maken. Ideaal toch? En informeert u ook gerust naar ons assortiment in Truyts Melamine!

  LEES MEER
 • Onze nieuwe website

  Onze nieuwe website

  Tromgeroffel… (denkt u het geluid er maar bij)

  Hij is er eindelijk, onze nieuwe website! Na maandenlang bouwen, vullen, afbeeldingen verzamelen, schuiven en weer overleggen hebben we onze nieuwe website in de lucht. We zijn erg blij met het resultaat. Ook is het onze bedoeling om met de nieuwe website het gebruiksgemak te vergroten.

  Maar, hoor ik u denken, jullie hadden toch al een website? (Voor de oplettende lezer, we hadden er zelfs 2!). Dat klopt, deze site werkte voor ons alleen niet meer naar behoren. Het zoeken naar producten ging moeizaam, er waren enorm veel keuze opties. We merken dat online bestellen bij u ook steeds meer de voorkeur geniet.  Hierbij past dan een goede en overzichtelijke webshop. Dit kregen we op de oude site niet goed voor elkaar. Ook leek het ons leuk om meer te gaan delen over onze activiteiten, acties en kortingen bijvoorbeeld. Hier was op de oude site helaas ook geen goede plaats voor.

  Wat er op onze nieuwe website te vinden is? Uiteraard allereerst de webshop met goede filters zodat u snel bij het betreffende product bent. Ook willen we kort en bondig onze activiteiten weer gaan geven, vooral aan de hand van beeld. En last but not least; het blog!

  Wat ons ook gelijk op het volgende onderwerp brengt: we gaan (zoals u misschien al ziet) bloggen! We willen u graag via deze weg inspiratie en informatie verschaffen. De ene keer zal het blog over een project gaan, de andere keer lichten wij producten uit of geven wij u een kijkje in ons bedrijf.

  Graag horen wij hoe u de nieuwe website ervaart. Uiteindelijk kunt u als geen ander het gebruikersgemak beoordelen. Werken er in u optiek bepaalde dingen niet fijn, laat het ons weten. En ook, als u onderwerp suggesties voor ons blog heeft horen wij deze graag aan.

  In ieder geval, veel plezier op en van onze nieuwe website!

  Team van Erkel 

  LEES MEER