Maandelijkse Archieven: Januari 2018

 • Trends 2018

  Trends 2018

  Omdat wij, naast de webshop in winkelmaterialen, ook winkels restylen schrijven wij deze blog. Vaak komen ondernemers bij ons met een omlijnt plan wanneer ze hun winkel willen opfrissen of verbouwen. Sommige hebben een idee, en laten ons graag meedenken. Dit alles passen wij toe in een op maat gemaakt ontwerp. In komende blogs zullen we meer over het ontwerpproces uit wijden. Wellicht ook een mooie ‘voor’ en ‘na’ blog schrijven. Qua winkel restyling maken wij een mooie mix van: ‘u vraagt wij draaien’, en onze expertise. Dit alles zodat uw winkel er voor de toekomst tip top uit ziet. Voor nu laat Frans zijn licht schijnen over de kleuren en trends in 2018:

  Zoals ieder jaar worden door Trendwatchers, Akzo Nobel onder anderen de kleurentrends bekend gemaakt. Er worden de meest bijzonder namen aan gekoppeld. Zoals: The Playful Home-  palet,

  CONTINUE READING
 • Verlichting van vlees

  Verlichting van vlees

  Een goed begin van dit nieuwe jaar, is het halve werk (aldus het spreekwoord). Dit geldt ook voor de juiste verlichting in de winkel en in uw toonbank. Helaas is verlichting nog wel eens ondergeschikt aan andere zaken of gebruik van verkeerde verlichting. Dit terwijl het sfeerbepalend en toonaangevend is! Goede verlichting tilt de omzet naar een hoger niveau en zorgt voor de juiste sfeer en beleving in de winkel.

  Vlees, vis, fruit, groenten, brood, kaas en verse maaltijden worden door u sprankelend en sfeervol gepresenteerd. Zonder de juiste verlichting zal het niet genoeg tot zijn recht komen. Het product zal met algemeen licht er niet goed uit zien, zelfs eerder verkleuren.

  Maar gelukkig is er een oplossing! Door het gebruik van de nieuwste LED-technieken streven we naar een optimalisatie van uw vers-presentatie

  CONTINUE READING
 • Nieuwjaarsgroet

  Nieuwjaarsgroet

  Allereerst: wensen wij u een heel goed, gezond en gelukkig 2018 toe! We hopen dat u fijne feestdagen achter de rug heeft, en uiteraard goede zaken heeft gedaan met betrekking tot de feestdagen. Ook willen wij u graag bedanken voor het afgelopen jaar. Mede dankzij u hebben wij een goed jaar gehad!

  Een nieuw jaar betekend ook een nieuw begin. De wereld ligt, bij wijze van spreken, opnieuw aan je voeten. Dit resulteert, zoals bij veel van onze medemensen, in goede voornemens en doelen, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig.

  • Zo willen we graag dezelfde dag uw email nog beantwoorden.
  • Het liefst alle bestelling van de dag direct de deur uit (wat al voor 95% lukt!)
  • Zo efficiënt

  CONTINUE READING