Grosfillex

Grosfillex

Zoals u weet mogen wij graag winkels restylen of verbouwen. Tijdens dit proces van ontwerpen en plannen uitwerken zijn wij vaak op zoek naar mooie en handige materialen. Materialen die eenvoudig te bevestigen zijn, die snel en gemakkelijk voor een andere uitstraling zorgen. Kortom; een ‘kleine moeite groot gebaar’ materiaal. Grosfillex is in deze zoektocht een antwoord op vele vragen gebleken.

Grosfillex is een licht gewicht wandbekleding in vinyl of PVC. Het is zelfs verkrijgbaar in een waterdichte serie die op veel plaatsen, zoals in een badkamer, toegepast kan worden. Ook is het mogelijk om met Grosfillex uw plafond te renoveren. Het is te plaatsen op elk type ondergrond. Het effect is verrassend door de realistische motieven. Ook zit er reliëf in Grosfillex, waardoor het materiaal nog natuurlijker oogt.

Het is op veel manieren toe te passen en is in enorm veel uitvoeringen verkrijgbaar. Hierboven ziet u een greep uit de collectie. U moet denken aan verschillende tinten beton, verschillende hout dessins, een afbeelding van een bos en gaat u zo nog maar even door. Wij hebben het materiaal nu al meerdere keren toegepast bij Verswinkels en telkens weer zijn we verbaasd over hoe veel sfeer het een ruimte kan geven. Kortom, wij zijn een trotse Grosfillex dealer!

Mocht u nu, na het lezen van dit blog, geïnteresseerd zijn in Grosfillex, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij denken met u mee en helpen u graag!