Mini Catalogus

Mini Catalogus

*Tromgeroffel* Hij is er: Onze minicatalogus!

We horen je denken.. waarom noemen jullie hem “mini”? Die catalogus?

Nou, dat zullen we uitleggen. In de eerste plaats is hij ook echt mini, hij heeft een kleiner formaat dan A4. Ten tweede: normaal ben je van ons gewend om elk jaar een opgefriste catalogus in handen te krijgen. Dit gebeurd dan wel op een beurs, dan wel in een besteld pakketje. Met hierin een grote greep uit ons assortiment. Netjes op rij, incl. de prijzen. Lekker overzichtelijk en een mooi boekje om in te bladeren. Een grote klus om te maken, maar wel erg handig om te hebben.

Wegens een niet nader te noemen virus hebben we een ruim jaar lang geen beurzen gehad, was de noodzaak niet zo hoog en zijn we lekker druk geweest (waarvoor dank!). En toen, door datzelfde virus, stegen containerprijzen de pan uit, wat leidt tot onzekere prijzen. Het is wat het is. Dit maakt het alleen lastig om vanuit die postitie een catalogus te moeten maken incl. prijzen. Want wanneer we deze laten drukken is hij, bij wijze van spreken, al weer oud. En juist het vermelden van de prijzen is wat jullie altijd zo waarderen aan onze catalogus (althans, dat is de feedback die we van jullie krijgen). Daarnaast hebben we een prachtige webshop, waar alle informatie om de producten up to date is.

Toch waren we het er unaniem over eens dat er een ander boekje moest komen. Dat werd de minicatalogus. Een lief boekje, vol met inpiratie, tips, praktische artikelen, informatie over onze modus operandi, mooie producten etc. etc. Een fijn blader model, waar jullie iets aan hebben. Bestel je een pakketje bij ons? Dan is de kans groot dat onze mini catalogus in de doos mee reist. En anders overhandigen we hem graag aan u op een beurs!

Voor nu wensen we u veel blader plezier, en die “gewone” catalogus, die komt wel weer hoor! Wees maar niet bang