Nieuwjaarsgroet

Nieuwjaarsgroet

Allereerst: wensen wij u een heel goed, gezond en gelukkig 2018 toe! We hopen dat u fijne feestdagen achter de rug heeft, en uiteraard goede zaken heeft gedaan met betrekking tot de feestdagen. Ook willen wij u graag bedanken voor het afgelopen jaar. Mede dankzij u hebben wij een goed jaar gehad!

Een nieuw jaar betekend ook een nieuw begin. De wereld ligt, bij wijze van spreken, opnieuw aan je voeten. Dit resulteert, zoals bij veel van onze medemensen, in goede voornemens en doelen, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig.

• Zo willen we graag dezelfde dag uw email nog beantwoorden.
• Het liefst alle bestelling van de dag direct de deur uit (wat al voor 95% lukt!)
• Zo efficiënt mogelijk verpakken. Ook iets verder uitstrekken wanneer we op zoek zijn naar de passende doos om uw bestelling in te doen. Zijn we ook gelijk met onze dagelijkse portie bewegen bezig:-)
• Ook wij gaan gezonder eten, de jodenkoeken verstoppen we achterin de kast
• Alle gekheid op een stokje: Ook dit jaar zullen we iedere dag opnieuw ons best doen u zo goed mogelijk te helpen, mee te denken en met creatieve oplossingen te komen.


Mocht u nu nog tips en tops hebben, op of aanmerkingen, dan horen we het graag! In ieder geval succes met uw goede voornemens.

Team van Erkel

(bron afbeelding: pinterest)