Prijskaarthouders

Prijskaarthouders

Naast de voor u bekende Zenius cardprinter en zijn kaarten en lint, verkopen wij ook prijskaarthouders in alle vormen en maten. De keuze is werkelijk reuze! Allereerst is er keuze in materiaal. Diverse soorten kunststof en RVS zijn verkrijgbaar. Zoals te verwachten zijn de kunststof houders niet zo duur in aanschaf ten opzichte van de RVS. RVS daarentegen is weer een stuk duurzamer dan de kunststof prijskaarthouders en heeft zelfs garantie op de lasnaden. Tussen de ruim 60 verschillende soorten is altijd wel een passend model te vinden.

Regelmatig worden er nieuwe producten aan onze shop toegevoegd met daarbij een afbeelding van de houder in de praktijk. Zoekt u iets wat u niet kunt vinden in onze webshop? Dan staan wij uiteraard voor u klaar met de zoektocht naar een passende houder. Met een speciale buigmachine buigen we de houder op de juiste maten. Kunststof kan in enorm veel bochten gewrongen worden, dus ook vast in een bocht die bij uw bedrijf past:)

Natuurlijk kunt altijd onze showroom bezoeken of wat foto’s doorsturen van uw broodrek, schaal of situatie en wij geven u een passend advies.

Fijne dag vandaag!

Team van Erkel