Showroom

Showroom

Wij zijn waarschijnlijk bevooroordeeld, maar mogen trots zijn op onze prachtige webshop. Overzichtelijk, inspirerend, gemakkelijk. We hopen van harte dat dat is hoe je onze digitale winkel ervaart! Mocht je op- en aanmerkingen hebben, deel ze dan met ons. Van feedback kunnen we veel leren en de website verbeteren.

Echter, in het bouwen en onderhouden van een digitale winkel zit heel veel werk. Zorgen dat de filters logisch zijn, de vindbaarheid goed is, de product groepen logisch zijn ingedeeld, kortom: dat het product wat je zoekt makkelijk te vinden is. Ook willen we jullie bij elk bezoek graag inspireren.
En dan nog steeds heb je, als klant, wat fantasie nodig om je voor te kunnen stellen hoe die mand er in het echt uit zal zien. Of hoe groot die schaal nu precies is. En natuurlijk is ‘de dood of de gladiolen’ hierbij een prima strategie. Gewoon bestellen en zien of het is wat je ervan verwachtte. Maar we weten allemaal ook dat in het retourneren en dergelijke veel tijd gaat zitten. Dat dat vervelende klusjes zijn die gemakkelijk vooruit geschoven worden en producten achter in je kast belanden, zonde!

Wij zouden van Erkel niet zijn als we daar niet een prima oplossing voor hebben. Namelijk: ons stenen winkeltje, onze showroom. Boordevol met schalen, manden, prijskaarthouders, stickers, en allerlei andere presentatie materialen, waar je even kunt kijken, even kunt voelen.

Tijdens je bezoek aan onze showroom zetten we een lekker ‘bakkie’ voor je. We zijn benieuwd naar je winkel, naar het verhaal achter jouw bedrijf. Je plannen en ideeën. Ook denken we graag met je mee. Achter onze showroom ligt ons magazijn. Dit zorgt er voor dat we met elkaar gewoon jou toonbank even na kunnen bouwen. De artikelen die je graag snel wilt hebben kun je uiteraard, mits voorradig, meenemen.

Verwacht niet groots en meeslepends, geen enorme cash & carry (toekomst muziek :-P), het is gewoon gewoon. Gezellig en kneuterig. En toch hebben wij alles in huis om jouw winkel naar een hoger niveau te tillen. Ben je benieuwd of ergens naar op zoek? Bel of mail ons dan en maak een afspraak om te neuzen in onze showroom!