Truyts Melamine

Truyts Melamine

Wij zijn verheugd en blij dat we het verkopen; Melamine schalen, borden en bakken geïmporteerd door dhr. Truyts. Als voormalig eigenaar van een strandtent aan onze Scheveningse kust heeft hij veel ervaring met koken en ondernemen. Ook kent hij de klappen van de zweep en weet waar vraag naar is. Zo is hij langzaamaan begonnen met het importeren van Melamine. 

Melamine is een materiaal wat haast niet te onderscheiden is van porselein. Het is kras en stootvast. Natuurlijk kan alles eventueel kapot, al is dit bij deze Truyts Melamine schalen wel een enorme prestatie (ghehe). Omdat het praktisch onbreekbaar is, is het ook erg duurzaam. Klinkt als een win-win situatie, toch?

Wij verkopen Melamine in veel soorten en maten. Er zijn grote borden verkrijgbaar met een brede rand (heel sjiek) om uw maaltijden in te presenteren. Ook hebben wij schalen en bakken in Gastronorm maten, zodat u uw toonbank er strak mee kunt vullen.

Zoals hierboven te zien is zijn de schalen voor de catering ook echt een aanwinst! Het Melamine is vrijwel allemaal stapelbaar en kunnen ook een erg mooie aanvulling zijn om in combinatie met elkaar te gebruiken. Ook fijn: ze kunnen na een gezellig festijn, of drukke werkdag rustig in de vaatwasser. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Nu rest ons nog te melden dat wanneer u ruimte in uw toonbank heeft; Of wanneer u er gewoon niet uitkomt qua indeling, wij u graag van dienst zijn. Wanneer u ons foto’s zend en laat weten wat uw wensen zijn, kunnen wij een ontwerp voor u> maken. Ideaal toch? En informeert u ook gerust naar ons assortiment in Truyts Melamine!