Verlichting van vlees

Verlichting van vlees

Een goed begin van dit nieuwe jaar, is het halve werk (aldus het spreekwoord). Dit geldt ook voor de juiste verlichting in de winkel en in uw toonbank. Helaas is verlichting nog wel eens ondergeschikt aan andere zaken of gebruik van verkeerde verlichting. Dit terwijl het sfeerbepalend en toonaangevend is! Goede verlichting tilt de omzet naar een hoger niveau en zorgt voor de juiste sfeer en beleving in de winkel.

Vlees, vis, fruit, groenten, brood, kaas en verse maaltijden worden door u sprankelend en sfeervol gepresenteerd. Zonder de juiste verlichting zal het niet genoeg tot zijn recht komen. Het product zal met algemeen licht er niet goed uit zien, zelfs eerder verkleuren.

Maar gelukkig is er een oplossing! Door het gebruik van de nieuwste LED-technieken streven we naar een optimalisatie van uw vers-presentatie en het beheer van de energiekosten. Professionele LED-verlichting is nu betaalbaar en heeft de volgende voordelen:

-Ruim 70% energiebesparing
-Hoge kleurweergave
-Hoge bescherming van producten door weinig warmte afgifte
-Geen aantrek van insecten of verkleuring van vers-waren door het ontbreken van UV of infrarood straling
-Lange levensduur van 50.000 uur
-Het niet hoeven vervangen van lichtbronnen
-100% lichtstroom bij inschakelen
-De levensduur heeft geen invloed op een constante hoge lichtstroom
-Actieve koeling verhoogt de levensduur en verdraagt hogere externe omgevingstemperaturen.
-5 jaar fabrieksgarantie

Graag denken we met u mee over een nieuw passend lichtplan. We kijken naar de algemene- en werkverlichting, productspots, richtspots, sfeerverlichting en onze speciale TL tubes voor in de toonbank. Informeer gerust naar de mogelijkheden, en voor nu: Fijne dag nog!

Team van Erkel