Over van Erkel

Historie

In September 1994 is het bedrijf Van Erkel opgericht door Frans van Erkel als eenmanszaak “Van Erkel Sales Promotion Products”. Frans van Erkel had een agentschap in decoratie en runde het bedrijf vanuit zijn woonhuis, te Bergambacht. Het assortiment werd al snel uitgebreid met stoepborden, gevelvlaggen en ander reclamemateriaal.

Na 2 jaar werd Van Erkel gevraagd om een aantal versmarkten te decoreren op basis van verhuur. Dit verliep goed en smaakte naar meer. Wij zijn dit ook gaan aanbieden bij andere winkels. Door de aankoop van de decors, moest ons bedrijf verhuizen naar een bedrijfspand met meer opslagmogelijkheden, dit gebeurde in Schoonhoven. Het bedrijf JTS reclame werd door ons overgenomen. Dit was een etalage/decoratie bedrijf met veel bakkers en slagers als klant. Zij brachten 2-5 keer per jaar seizoensdecoratie aan bij hun klanten. Het aantal etalage-decoratie klanten uit de foodsector bleef stijgen. Hierdoor ontstond de visie onze klanten een compleet assortiment aan te bieden op het gebied van decoratie, reclame en promotie. Door de groei van het bedrijf moesten we in 2005 opnieuw verhuizen naar het adres waar we nu gevestigd zijn.

In Januari 2008 werd IJsbrandy – Import uit Streefkerk overgenomen i.v.m. het overlijden van de eigenaar Dhr. IJsbrandy. Bij dit bedrijf is Frans, in 1994 begonnen als zelfstandig handelsagent. De laatste jaren richtte IJsbrandy - Import zich vooral op de bakkersbranche. Ze hadden een goed concept ontwikkeld om de bakkerswinkels te voorzien van prijskaarthouders en prijskaartjes voor broodschappen, broodmanden, gebaksvitrines et cetera. Dit assortiment is door ons verder verfijnd en uitgebouwd.

In de loop van de tijd werd de naam van ons bedrijf veranderd in Van Erkel Decoratie & Reclame. Na de verkoop van het decoratie-etalage afdeling in 2015, is het “Van Erkel Presentatie & Communicatie” geworden.

Van Erkel nu

Presentatie & Communicatie vormen al ruim 23 jaar de basis van ons bedrijf en maken ons tot een belangrijke speler in de markt. Daarbij staat klantgericht denken hoog in het vaandel. Bij Van Erkel staan wij dan ook voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, oog voor detail en flexibiliteit. Met ons uitgebreide assortiment is alles aanwezig om uw bedrijf te voorzien van sfeer, beleving en de juiste communicatie. Vanerkel.nl is dus meer dan alleen een webshop! 

Voor wat betreft restylen zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in Verswinkels, maar tegenwoordig ook in showrooms, kantoren en entrees van andere bedrijven. Desgewenst verzorgen we ook een nieuw lichtplan met LED verlichting. 

Daarnaast moet ook de gevelreclame in overeenstemming zijn met wat u wilt uitstralen om zo de juiste doelgroep te bereiken. Dit verhoogt omzet. Van Erkel verzorgt het volledige traject van ontwerp tot uitvoering! En natuurlijk wordt het werk netjes af gemaakt. De Presentatie- & Winkelmaterialen zorgen ervoor dat uw winkel tot het laatste prijskaartje klopt. Ook hierin speelt Van Erkel een adviserende rol.

Van Erkel, Opmerkelijk veelzijdig