Eetsalon/slagerij Meester

In november 2016 verzorgden we de restyling van eetsalon/slagerij Meester in Amsterdam.

De lunchruimte was niet meer van deze tijd en hebben we een nieuwe look gegeven door het toepassen van natuurlijk ogende materialen en stoere verlichting.

Een deel van het plafond is vervangen voor een donker plafond en de bovenranden achter de balie zijn zwart gemaakt. Aan de linkerzijde is de wand opnieuw bekleed met Grosfillex met een steigerhout look. Langs de muur zijn lange houten banken en tafels geplaats en aangevuld met de bestaande stoelen. Boven de tafels zijn industriële lampen opgehangen waar het blauw van de wand weer in terugkomt. Op de wand zijn er naast het tv-scherm, textielframes geplaatst met historische sfeerfoto’s van Amsterdam en opvallend is het nieuwe logo in een 8 mm Acrylox letter.

Omdat het met lunchtijd te druk was om de winkel te sluiten vonden de werkzaamheden plaats vanaf 3 uur in de middag tot in de avonduren. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en we denken graag mee om te gaan voor de beste oplossing.