Keurslager De Graaf

Keurslager de Graaf Spakenburg

Henk de Graaf nodigde ons uit om een plan te maken voor een verbouwing/restyling van de winkel.

De winkel beslaat een grote oppervlakte.  De ruimte is zelfs zo groot dat een gedeelte is ingericht met statafels en een koffiezetapparaat waar vooral de mannen zaterdags tijdens het wachten een kop koffie konden drinken en de laatste nieuwtjes te bepraten. De gemoedelijke sfeer van Bunschoten/Spakenburg moest blijven.

Maar de winkel had echt wel een facelift nodig om meer rust en beleving te creëren. Om dit te realiseren was een nieuw plafond met  LED verlichting nodig. Wanden werden voorzien van een betonlook HPL en de kasten en werkbladen mat zwart. Een gedeelte is voorzien van 3 mm mat zwart Dibond.

Op de wanden zijn wisselbare textielframes aangebracht en de verder communicatie en signing.

Op de lange wand bij de statafels werd een groot wisselbaar doek met een foto van oud Spakenburg aangebracht.

Uiteraard moest het exterieur ook aangepakt worden en gelijk in de nieuwe huisstijlkleuren van de Keur.

Deze megaklus moesten we in drie dagen (en avonden) realiseren, maar dat ging prima.