Podcast: Passie in de Verswereld

Zoals jullie allemaal wel weten heeft een pandemie ons allen even stil gezet. Met een aangepaste samenleving zijn we de pandemie gaan bestrijden. Het advies was om zo min mogelijk reisbewegingen te maken. Dus werd het voor Frans lastig jullie in de winkel op te zoeken. Frans binnen betekende ook weer een klant minder, nu ja de keuze was voor jullie snel gemaakt :-P . Het bezoeken van winkels viel dus stil, maar wat ga je dan doen? Nou.. ehm, een podcast maken bijvoorbeeld.
Maar wat is dat eigenlijk, een podcast? Volgens het van Dale-woordenboek is dit het volgende: “Podcast ~ digitale radio-uitzending waarbij een audiobestand (met spraak of muziek) op het internet wordt gezet zodat het door anderen met een internetaansluiting kan worden gedownload en op de pc of op een audiospeler kan worden beluisterd .” Een luister programma dus, meestal met een overkoepelend thema. Verdieping in een onderwerp, persoonlijke ontwikkeling, entertainment etc. etc. Het fijne aan een podcast is dat je ze kunt beluisteren wanneer je maar wilt of terwijl je iets anders aan het doen bent. Zoals autorijden, wandelen, grasmaaien..

Een podcast voor de Verswereld bestond nog niet, terwijl er genoeg vakmensen in actief zijn die vol passie kunnen vertellen. En die voor jou, als vers specialist, waardevol zijn, waar je van kunt leren, door geïnspireerd kunt raken. Dus heeft Frans, omdat hij dol is op verhalen, en niet zo goed stil kan zitten, zijn eigen podcast ontwikkeld. Namelijk: ‘Passie in de Verswereld’

Hierin spreekt hij met mensen die actief zijn in de vers branche. Over hun dagelijkse werk, toekomst dromen en visie, het drijven van meerdere winkels, het werken voor een organisatie. Ieder ambacht hoopt Frans te kunnen bedienen. Ook zal hij solo podcasts opnemen, met zijn bevindingen. En zullen we een inkijkje geven over hoe wij als zijnde ‘van Erkel’ de verswereld zien en willen helpen.

Vind je dit interessant? Klik dan op 1 van onderstaande links om de Podcasts van Frans te beluisteren. Als je je abonneer, mis je niks! Heb je suggesties of op- en aanmerkingen, laat het weten.

Veel luister plezier!
                Itunes             Google Podcasts

Spotify
iTunes
Google Podcasts