Wat zijn de verzendkosten?
Wij verzenden alle producten op onze webshop gratis naar één adres in Nederland of België wanneer het totaal minimaal € 125,- is (excl. BTW). Zit uw bestelling onder de € 125,-? Dan betaalt u € 8,95 verzendkosten. Uw bestelling wordt altijd verzonden via een van onze betrouwbare verzendpartners (UPS/DHL of GLS). Het minimum orderbedrag is €30.-.

Kan ik mijn bestelling afhalen?
U kan altijd uw bestelling gratis afhalen bij onze vestiging in Schoonhoven, dus ook als u voor minder dan € 125,- bij ons besteld.

Wanneer en hoe laat wordt mijn bestelling bezorgd?
Alle bestellingen die voor 13.30 uur zijn besteld, worden die zelfde dag nog verstuurd naar het door u opgegeven afleveradres. Onze verzendpartner (UPS, DHL of GLS) zal normaliter de eerstvolgende werkdag de zending bij u aanbieden. Helaas komt het soms voor dat producten onverwachts niet op voorraad zijn. Wij laten u dit z.s.m. weten.

Helaas is het niet mogelijk een indicatie te geven hoe laat de bezorger bij u is.

Levering vertraagd?
Van Erkel doet haar uiterste best om uw bestelling tijdig bij u af te leveren. Mocht het geval zich voordoen dat uw bestelling toch vertraagd is, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u hiervan op de hoogte te stellen.

Express of zaterdag zending?
Wenst u uw bestelling voor een bepaalt tijdstip te ontvangen (express zending) of op zaterdag? Neem dan contact met ons op. Voor een toeslag zijn beide opties mogelijk.