Over ons

Ruim 25 jaar geleden, in 1994 werd “van Erkel” opgericht door Frans van Erkel als eenmanszaak. Frans gaf het bedrijf toen de naam: "van Erkel Sales Promotion Products". 25 jaar geleden bestond het bedrijf voornamelijk uit een agentschap in decoratiematerialen. Dit runde Frans vanuit zijn woonhuis in Bergambacht. Het assortiment werd steeds uitgebreid met stoepborden, gevelvlaggen en ander reclame materiaal.

In 1996 werd Frans gevraagd om Vers markten te decoreren op basis van verhuur. Dit verliep goed en smaakte naar meer. Vandaar dat dit concept al snel bij andere winkels aangeboden werd. Voor al deze decors moest er meer opslagruimte komen en dus besloot hij zijn bedrijf te verhuizen naar een pand in Schoonhoven. Ook nam hij "JTS reclame" over. "JTS reclame" was een etalage/decoratie bedrijf met voornamelijk bakkers en slagers als klant. Zij brachten per seizoen decoraties aan. Dit paste goed bij de ingeslagen weg en zorgde voor veel nieuwe klanten.

Door deze gekozen weg en de overname ontstond het idee de klant een compleet assortiment aan te bieden op het gebied van decoratie, reclame en promotie. Opnieuw was de opslagruimte in 2005 te klein en moest het bedrijf verhuizen. Ditmaal naar de Opweg in Schoonhoven, waar het bedrijf tot op heden gevestigd is.

IJsbrandy import

In 2008 werd "IJsbrandy import" overgenomen door Frans. "IJsbrandy import" had een goed concept ontwikkeld om bakkerswinkel te voorzien van prijskaarthouders en prijskaarten voor gebaksvitrines, broodmanden, broodrekken etc. Ook dit paste goed bij de visie van het ontzorgen van onze klant namelijk bakkers, slagers, groentewinkels, viswinkels en kaasboeren. Het assortiment van "IJsbrandy import" is door "van Erkel" verfijnd en uitgebouwd.

In de loop van de tijd werd de naam van het bedrijf veranderd in "van Erkel Decoratie & Reclame". En sinds de verkoop van de decoratie afdeling in 2015 is de naam veranderd in "van Erkel Presentatie & Communicatie"

25-jarig bestaan

In September 2019 bestonden wij 25 jaar. Tijd voor een nieuwe jas en een kans om onze identiteit en uitstraling onder de loep te nemen. Zo hebben we besloten de termen Presentatie & Communicatie te laten varen. En te verduidelijken dat het bedrijf vandaag de dag uit twee takken bestaat: 1. Winkelmaterialen en 2. Binnen- & Buitenbeleving.

  • Winkelmaterialen kunt u vinden op onze webshop, deze verzenden wij via pakketpost. Ook vind je ons op verschillende vers vak beurzen.
  • Binnen- & Buitenbeleving komen in zicht wanneer je veranderingen aan je winkel wilt. Het zij groots en meeslepend of een sfeer verhogend detail.

Deze twee takken vullen elkaar op een mooie manier aan en zorgen voor de niet veranderde visie: onze klant ontzorgen op het gebied van sfeer en beleving.

Service vinden wij enorm belangrijk. Evenals het blijven verrassen van onze klanten met nieuwe producten, slimme oplossingen en gave projecten. De tijden veranderen, de ambachtelijke verswinkel heeft het niet altijd even makkelijk. In tijden van een veranderende kijk op voedsel en de verschuiving naar de digitale winkel, moet het ambacht knokken voor zijn plek. Wij geloven dat wanneer je je blijft onderscheiden als Verswinkel, je ook bestaansrecht hebt. Wij helpen daarom graag om optimale sfeer en beleving in je winkel te creëren. Van gevelreclame tot toonbankgroen, van wandbekleding tot complete verlichtingsplannen, van cardprinter tot de sticker op uw huisgemaakte product... Wij helpen u graag met advies, oplossingen, nieuwe producten en vooral creatieve ideeën om zo het maximale uit je winkel te halen!