Heerlijk natuurlijk, zo’n webshop. Maar nog fijner is het te bladeren in een boekje. Een plek hebben om te bundelen wat je vaste artikelen zijn die je bij ons besteld. Waar je, onder het genot van een kopje koffie, doorheen kunt bladeren om geïnspireerd te worden.

Als je ons kent, ken je onze catalogus ook vast. Deze delen we regelmatig uit op beurzen en voegen we toe aan bestellingen. Enige tijd zaten we helaas zonder, de tijd om hem aan te pakken ontbrak. Ook bleven de prijswijzigingen aanhouden, en hebben we lang gewacht op ‘rustiger vaarwater’ wat de prijswijzigingen betreft. Maar inmiddels zijn we erachter dat we daarop kunnen wachten tot we een ons wegen.

Dus zijn we aan de slag gegaan. We hebben gekozen (vonden we wel spannend) om een catalogus zonder prijzen te maken. Vanwege die inmiddels beruchte wijzigende prijzen. We hebben productfoto’s gemaakt om de verschillende productgroepen te onderscheiden en verwoed teksten geschreven. En daar is ‘ie dan. Super fijn, want we hebben een druk beurs najaar voor de boeg.

De catalogus kun je het best zien als een grote greep uit ons totale assortiment. De hardlopers en meest gezochte artikelen zijn erin terug te vinden. Kun jij wat je zoekt niet vinden in de catalogus, beproef dan je geluk eens in onze webshop.

En mocht dat nog steeds niet baten, laat het weten. We gaan ook met regelmatig opzoek naar producten voor onze klanten.

Op onze website vind je de online blader versie, mocht je de papieren versie graag in je hand willen hebben, laat het weten via de chat, app of het contact formulier. Dan sturen we hem toe!

Veel bladerplezier

11 januari 2023