Welkom trouwe klant! Welkom in ons vernieuwde winkelpand in de wolken, haha! 
Je kunt in letterlijke zin verhuizen omdat je pand te klein of juist te groot is, niet efficiënt of niet op de juiste plaats.. Maar hoe zit dat met een webshop? Tja, die verhuist ook!


Onze oude shop had namelijk heel veel onderhoud nodig, de kraan lekte en een nieuw vloertje zou ook geen kwaad kunnen zeg maar 😉. Ook zaten we redelijk vast aan de indeling van de shop. Terwijl wij, net als jullie, er heel erg van houden om onze (online) winkel eens een andere uitstraling te geven, zodat jullie weer geprikkeld en geïnspireerd worden. En yes, dat kan op deze webshop!


Zoals je inmiddels begrijpt zijn we enorm blij met ons nieuwe winkelpandje in de wolken! Hier kunnen we de filtering nog veel beter wegzetten, zodat jullie nog veel gemakkelijker kunnen vinden wat jullie zoeken. We kunnen op onze homepage een stuk meer tips en inspiratie kwijt in de toekomst. En ook de subcategorieën die aan de bovenzijde blijven staan zorgen voor gebruikersgemak.


Nog even praktische informatie, mocht je een account hebben bij ons, dan kun je gewoon inloggen. Je zult alleen eenmalig je wachtwoord moeten veranderen. In het kader van online-veiligheid kan dat nooit kwaad natuurlijk.


Dit online winkelpand bied ons weer veel kansen voor de toekomst! Een connectie met ons voorraadsysteem bijvoorbeeld. We kunnen vanuit ons magazijn de meeste producten lekker snel verzenden. Maar ook wij grijpen wel eens mis, of hebben bestelartikelen. Dat laten we jullie dan altijd netjes weten. Alles nog beter automatiseren is toekomstmuziek en komt iets dichterbij met deze nieuwe winkel in de wolken.


Verder hopen wij van harte dat de shop als lekker herkenbaar wordt ervaren door jullie! Zelfde kleuren, logo en huisstijl als we natuurlijk altijd hadden. Mis je iets, of vind je iets vervelend? Laat het weten, we zijn dol op jullie feedback!


Tot zover deze blog, loop lekker een virtueel rondje door onze winkel in de wolken. We staan, zoals vertrouwd, weer voor je klaar!


Veel winkelplezier 😉
Ali, Carolien en Janine – team van Erkel Winkelmaterialen

19 juni 2023